Seniortraning.se - hälsa, välmående och seniorträning för 60plus.

Seniortränings primära målgrupp är av aktiva seniorer som i första hand söker efter senioranpassade aktiviteter, upplevelser och produkter som bidrar till bättre hälsa och välmående. Vi har varit verksamma sedan 2018 och hade i september 2021 omkring 9,000 aktiva medlemmar med stort engagemang för vad som händer på seniorträning, vilket vår öppningsfrekvens av nyhetsbrev på genomsnitt 53% vittnar om.  Missa inte möjligheten att exponera ert varumärke för aktiva seniorer på Sveriges ledande sajt inom träning, hälsa och välmående.  Vi erbjuder ett stort urval av annonspaket för såväl online som offline eller kombinerade paket med olika löplängd.  Kontakta oss om du vill diskutera ett specialanpassat upplägg eller har andra frågor som du vill få besvarade för att ta beslut om annonsering.

img
Online Erbjudande

Om ni vill få full exponering i digitala kanaler och stärka er närvaro bland aktiva seniorer så skall ni välja något av dessa paket. Missa inte chansen att synas där det gör skillnad. Föredrar ni att endast synas i våra digitala kanaler så skall ni välja ett av våra Online erbjudanden.

img
Media Erbjudande

Om ni vill synas såväl digitalt som i print kan ni kombinera online med ett nummer av vårt populära magasin. Seniorträning utkommer 4 ggr per år och tryckas i 20,000 upplagor med lång livslängd. Vill nå få ut mest av er exponering så rekommenderar vi något av dessa erbjudanden.

Kontakta oss