Seniortraning.se - hälsa, välmående och seniorträning för 60plus.

Företagsregister

Ange valfritt sökord och/eller kategori och län

img

Ekonomi

Ekonomi som senior är kanske viktigare än när man var yrkessam. Här hittar du företag som kan hjälpa dig med saker som förbättra din ekonomi, som banker, pensionsbolag, försäkringar m.m.

img

Gym & Träning

Gym och träning för seniorer. Här hittar du Gym och andra tränings- och behandlingsfaciliteter som hjälper dig att hålla dig i god fysisk form.

img

Hotell & Boende

Hotell och boende för seniorer. Upptäck nya hotell, vandrarhem och andra spännande boendemöjligheter på din resa eller för en helg.

img

Kultur

Kulturella upplevelser för seniorer. Upptäck nya intressen eller förkovra dig i kulturella nyheter och stilla dina sinnen med kultur.

img

Resor

Resor och upplevelser för seniorer. Upptäck nya platser, människor och kulturer. Öppna upp världen med nya möjligheter och ta del av spännande reseutbud.

img

Seniorbeonde

Seniorboende för aktiva seniorer. Hitta bostäder med fokus på aktivt levende, samhörighet och gemenskap. Nya möjligheter att bo och träffa vänner.

img

Upplevelser

Upplevelser för seniorer. Hitta nya saker att göra tillsammans eller testa på egen hand. Här finns något för alla smaker.

img

Välmående

Aktiviteter och upplevelser för välmående för seniorer. Att unna sig något välbefinnande tillsammans med andra är en god investering i sitt välmående. Njut av livet goda ting.